Mod

Vi skrev dikter på kören om mod och rädsla och alla som känner mig vet hur otroligt djup jag är. Så jag gick rakt på sak:


Mod

Att vara modig handlar inte
om att göra något
som ingen annan vågar

När man är modig
gör man något
som man själv egentligen
inte törs



Vuxen?

Jag har tänkt på att jag kommer aldrig kunna börja dricka eller röka eller så. Fatta vad VUXEN man skulle känna sig. Nej detta går ju inte.

Peter Pan <3

image90


image91

-

I natt sov vi på Stansted flygplats utanför London för alla missade sina plan. I alla fall skönt att vara borta från skolan lite till!

Björklund

Har ni tänkt på att jag inte skrivit några politiska inlägg på väldigt länge? Jag har hållt min ilska inom mig, men nu klarar jag inte mer. Oj vad fruktansvärt arg jag blir. Jag vet att Björklund säger detta om och om igen men idag sprack tålamodet. "Sverige måste lämna flumskolan bakom sig." Okej då herr Jan, Och hur vill du ha skolan då? Stentavlor och aga på fingrarna?  Eller fri aga? Ingen får skriva med vänster hand och man ska ha skoluniform och alla kvinnliga lärare måste ha långkjol. Man ska stå upp när man tilltalar läraren för han/hon har ju MAKTEN och man ska inte säga emot och diskussioner och analyser blir strängt förbjudet. Man tilltalar läraren vid efternamn och man måste under hela grundskolan skriva skrivstil.

Jag är så arg så jag håller på att gå under. Vad menar han med flumskola? Vi har ingen flumskola. Folk i skolan stressar ihjäl sig. Det är inte direkt så att folk går omkring i livet och inte har något att göra som har med skolan att göra. Är flummiga människor sämre i skolan kanske? De STÖR de duktiga eleverna. Är det något FEL i att vara flummig? Är det något fel i att leva livet. Jag som just har min åldersnoja. Förstår han inte att man är barn knappt en fjärdedel av sina liv, men nej då. Här ska inte lekas och ha kul. Här blir man vuxen vid 7 års ålder. Och de som är för dåliga på skolan får ut och JOBBA som springpojke men inte ska man slösa PENGAR på dåliga elever. Eller?

Nej, alltså. Jag ska skrivit brev till många ministrar i mina liv och frågat om saker och ting. Dock har jag aldrig skrivit till  politiker som sitter i alliansen för skulle jag skriva till någon av dem skulle brevet aldrig ta slut. Så är det bara. Jag har så mycket att säga men snart orkar jag inte engagera  mig längre. Jag kommer bli lika ego som övriga samhället. Det är synd att det snart inte kommer finnas några omtänksamma människor kvar i denna värld. Men det sker väl lagom till att jorden går under p.g.a. att miljön ger sig. Lagom med andra ord.

Eller så kan alla bara lova att göra något drastiskt inom alla områden NU!!

Åldersnoja

Jag har en kris. En 18-årskris. Man kommer vara vuxen så jävla länge. Jättelänge verkligen. Och när man är barn så vill man bara göra vuxensaker. Jag kommer aldrig kunna dricka alkohol eller röka eller gå på krogen. Det skulle få mig att verka så himla gammal, och det vill man inte. Man kommer ju vara vuxen hela livet.

Ny misshandel

Två av de killar som misstänks sparkat ihjäl Riccardo på Kungsholmen är häktade för ny misshandel nu. Jag säger då det. Det är väl inte så himla konstigt? Innan rättegången om Riccardo fick de en massa hot-mail från omvärlden som var förbannade (vilket inte heller är så konstigt). När man då släpper sådana människor på fri fot igen så kan jag tänka mig att de väldigt lätt blir provocerade, Finns det gå folk där ute som säger nått till dem och man då saknar den spärren som dessa killar uppenbarligen gör så är det inte så konstigt om man åker dit för en misshandel till.

/ Peter Pan

-

Idag avslutar jag min 3 år långa behandling. Hoppas allt håller i sig.

Peter Pan

Peter Pan på Lisebergsteatern


image89



Peter Pan blir aldrig vuxen

-

Kristinedalsskolan har brunnit...

2008

GOTT NYTT ÅR!








Peter Pan