Shoppat


Måste lägga upp denna bilden för den är så rolig (klicka på den för större). jag är världens bästa fotograf och känner världens bästa modeller. Men jag säger inte vilka de är. För de gillar nog inte att jag lägger upp den här :p



Var på skrivarkurs igår. Hehe. Det var ganska skoj. Fast det är konstigt att jag aldrig gör som man ska. Man lär dig väl...

Och hittade världens sötnöt-klänning idag som jag bara var tvungen att köpa. Haha. Skulle köpa svarta kläder till gudtjänsten på söndag (låter som jag är värsta kristen hahahaha) men jag hittade bara massa annat gulligt.

Jag såg en tjej på bussen idag. Och sedan när jag tittade en gång till noga så var det en kille. Jag bara "hjälp" . Men sedan kollade jag snabbt igen och då var det en tjej. Jag funderade och funderade men kom inte på något vettigt. Vi gick av samtidigt. Den gick som en tjej lite, men den hade nästan inga bröst. Undra om det var en tjej eller en kille. Jag kom aldrig fram till något bra svar.

Klänning Min klänning <3

A good question...

Dagens fråga:
Varför gick inte Magnus Uggla till final?


Snökaos

Februari är snart slut och man bara "Yes, vi behövde inte ha någon snö iår och nu är det snart vår." Vad kommer då?! HUUUUR mycket snö som helst. Och det slutar inte. Det snöar fortfarande. Vi blir ju insnöade. Inte här på Orust förstås. Här har vi ju plogbilar och plogade vägar. Men i stan däremot. I GÖTEBORG!  Dagen innan all snö kom stod det i GP "Nu är snön på väg. Banverket och Västtrafik sätter in extra beredskap."
Blir man sne eller när man inte kommer utanför porten nästa dag för att den är igensnöad? Inga plogbilar så långt ögat ser och bussarna går inte. Man måste hasa sig fram för annars åker man tillbaka när man går.

Det är snart 1:a mars och våren har gått vilse. Göteborg är inte till för snö. Så fort det kommer en flinga går stan under. I Henån finns det i alla fall en skidbacke....

Ta fram en karta och dra ett rakt streck från Göteborg och till väster så kommer du till Kristiansand i Norge. Där bor mina kompisar. Här är deras hus kl 9.00 idag.

Norge hus


Heja Bamse

Idag gjorde jag, William och Filip Hammar väääärldens grymmaste låt i Garageband. En rapp-pianoverion av bamse med beatbox. Vi ägde sååå lätt.

Fast först hitta vi inte salen. Svårt menar jag. Skolan är mindre än mitt hus typ :P. Men jag, William, Filip Hammar, Mimmi och Mikaela satt och väntade på att vi skulle börja. Så börja vi inte och ALLA i klassen var försvunna. Vi bara "hjälp" så ringde lärarna till honom för de var ju nästan anmälda försvunna. Men så satt de i rörlig bildsalen och lärde sig massa. Och vi lärde oss ingenting, eftersom vi kom för sent. och ÄNDÅ gjorde vi bästa låten. Haha


Sedan var jag med Marcus. Ja, vad ska man säga? Finns inget att säga om det.

Och Mimmi är faktiskt bäst :$


LOGIKEN I TRAFIKEN?

Alltså VART ligger logiken i Göteborgs kollektivtrafik. Jag blir galen! En spårvagn/stombuss kommer väl i genomsnitt var 10:e minut.

Jag står vid Chalmers och väntar på 6ans spårvagn. 3 minuter kvar. Inte så farligt. Alla vagnar som kommer till Chalmers kommer antingen från Korsvägen eller Kapellplatsen.
Från Kapellplatsen går  7an, 10an, 16, 58, 158 och 753. Under de där tre minuterna jag står och väntar på spårvagnen kommer 7an, 10an, 58 och 753 PRECIS efter varandra. Vafan. Tänk de som står på Kapell nu och väntar. Fan vad de får vänta nu när alla bussarna och spårvagnarna kom på en gång!

Sedan skulle jag hem. Stod på Järntorget. Därifrån går fem bussar och spårvagnar åt mitt håll. Tre gör det inte. Hur länge får jag inte vänta? 9 minuter! Vad fan är trafiken på VÄG???
Jag kom äntligen fram till Vasa. SVINKALLT!!! FY FAN! Jag orkade inte gå hem. Måste ta en vagn.  Kan ta 7an, 10an, 753, 16, 40 och 48. När kommer nästa? 9 minuter. Jag orkar inte!

Död åt Västtrafik!

(fast egentligen, dagens i-landsproblem?)

Spårvagn

Transvestiter

Idag var det melodifestival. Och efter melodifestivalen var det ett program när en intervjuade en transvestit. Nej, han var inte bög. Han var transvestit. "Guuuuuud så äckligt" tänker alla killar.
Då kommer vi in på det här med manligt och kvinnligt. Det finns två fack. Antligen är man tjej eller kille. Om en tjej klär sig i killkläder är hon fortfarande tjej.  Men klär sig en kille i tjejkläder är han plötsligt bög. Finns det egentligen tre fack? Tjejer, Killar, Bögar? Varför tar man förgivet att en femenin kille är bög?

En gång när jag var 13 år. Så klädde jag och min kompis Sofia ut oss till killar. Shiit va coola vi var då vet ni. Vi cyklade in på grannvägen så kom det en raggarbil och en man i den sa "tjeeena grabbar". Respekt!

Men om vi hade varit killar och klätt ut oss till tjejer. Hade det varit lika respekt enligt andra? Vi blev aldrig kallade transvestiter, trots att vi tyckte det var skitkul att klä oss som killar.
Är det bara män i kvinnokläder som är transvestiter? Hur många killar har man inte stött på som älskar bröst? Vill de egentligen ha egna bröst att känna på men inte vågar erkänna det?


Killar är helt enkelt mesiga som inte vågar. Tjejer vågar klä sig som killar, tjejer vågade sätta på sig byxor och slips.

Killar våga! Vad andra tycker om er är inte ert problem.

I allmänhet också.
Vad ANDRA tycker om er är inte ert problem!¨


Sofia, Magnus och jag    Jag 13
Två bilder på mig tagna sommaren 2003 (Jag i blått)

Rasistiska trakasserier

Jag har lite smått börjat fundera över Nationaldemokraternas åsikter. De kallar sig inte rasister utan är bara nationalister/patrioter.
Men när de skriver i sitt valmanifest: "Undfallenhet för rasistiska trakasserier och ”bötning” mot svenska elever får inte tolereras." så börjar i alla fall jag undra. Vadå svenska elever? Är rasistiska trakasserier mot svenska elever ett större problem än mot utländska? Jag förstår inte riktigt.

Vad innebär rasistiska trakasserier mot svenska elever? Är det när någon skriker "Jävla svenne" i korridoerna? Folk menar ju att Sverige är svenskarnas land, att svenskar i första hand har rätt att bo här. Jag skulle inte blivit kränkt om någon mobbat mig för att jag är svensk. Och sedan tvivlar jag på att det här problemet kan vara så vanligt.

Är inte alla trakasserier lika viktiga att jobba mot? Är svenskar mer värda än andra? Det är sjukt!