WAAAAAAH

FACEBOOK HAR STÄNGT AV MIG!!! RIKTIGT DÅLIG STIL!

Det kan man fråga sig, det kan man fråga sig

När blir den rike nöjd och när blir helvetet fullt?

Avundsjuka

Det är riktigt konstigt med killar och tjejer hur fruktansärt avundsjuka de är på kändisar. Tjejer som tycker att Darin och komikern Björn Gustafsson är snygg och killar som säger att de är bögar. Killar som tycker att Natascha Peyre är snygg och tjejer som tycker hon är ful och horig med silikonbröst.
Tjejer tycker att det är fint att se på konståkning och killar tycker att det är värsta bögsporten.

Men det är rätt konstigt att killar som tjejer tycker är snygga sägs vara BÖGAR? Vadå tycker killarna att de är för snygga för att vara hetrosexuella? De tycker inte riktigt om när tjejerna ger sin uppmärksamhet till någon så snygg kille som de själva inte kan mäta sig med.

Samma sak med tjejerna. De blir arga på killarna när de tycker om en så snygg tjej som Natascha Peyre. De andra tjejerna känner att de inte är lika snygga som henne.

Det betyder att killarna egentligen tycker att Darin och Björn Gustafsson är skitsnygga och att tjejerna tycker att Natascha är skitsnygg. Annars skulle man inte bli arg när mottsatta kön gillar respektive.

Folk är töntiga.

Peter Pan

Mellan 28:e mars och 27:e april spelas Peter Pan på Garrick Theatre i London. Varför är inte jag där? Det kan man fråga sig.

Aaaah

DE HAR LAGT NER DEN ENDA UTBILDNINGEN JAG VILLE GÅ EFTER GYMNASIET! DE HAR LAGT NER DEN!!! Ååh jag är så arg. Det fanns bara en enda i hela Sverige och så lägger de ner den. Det är RIKTIGT dålig stil!

Konsert

I lördags, på internationella kvinnodagen, hade vi konsert. Det gick hyfsat bra. Olivia Bergdahl och Lina Ekdahl läste bra diktier om feminism och miljö. Edvard var där och allt gick väldigt bra. Igår hade jag, Miranda, Olivia och Cecilia samtalsgrupp och det var skitkul.

Idag har jag suttit och skrivit en artikel till tidningen och den blev faktiskt jättebra. Var inte ens tveksam när jag läste igenom den, nu har jag sett på Pirates of the Carribean 3 och imorgon ska jag till Nösnäs och träffa mina alldeles speciella vänner Lina och Chelikka. Allt går väldigt bra nu. Bra!

Ben & Jerry's

Ben &Jerry's ska göra John Lennon-glass. Imagine whirled peace! Mums

Shirley Valentine

I söndags hyrde jag och mamma film. Vi såg Råttatouille och den var fööör rolig. Dessutom är det Gustaf Skarsgård som gör rösten till råttan. Skrattade länge och var glad.

Och igår var det sista körövningen innan konserten på lördag. Det gick hyfsat bra tycker jag allt trots att jag var tvungen att gå tidigare för att hinna till Pustervik där jag skulle se på teaterpjäsen Shirley Valentine. På teckenspråk. Riktigt häftigt faktiskt. Fast jag har fortfarande inte smält Brott och straff från i fredags på Backa teatern.

Imorgon ska jag i alla fall börja filma. Det känns bra. Det känns som om jag håller på att bli sjuk. Alla på dagiset är lite halvsjuka och jag FÅR inte bli sjuk! FÅR INTE! På måndag kan jag bli sjuk men inte innan helgen.

Långt kvar till skolan börjar igen. Känns skönt. Riktigt skönt. Det bästa med att gå i skolan är faktiskt att plugga!

Brott och straff

I fredags var jag och såg Brott och Straff på Backa Teater. Och jag blev helt paff. Jag kan nog ärligt säga att det var den bästa teaterföreställningen jag sett i hela mitt liv. Och jag har sett mycket teater. Under mordscenen satt jag och rös och tyckte bara att det var så jäkla bra. Regissören Mattias Andersson vet verkligen hur man skapar kaos på scen. Joel Kinnaman som Raskolnikov gjorde rollen så bra. Hans ögon i de förrvirrande scenerna... Jag skulle kunna säga hur mycket som helst om föreställningen. Det var det bästa jag sett i hela mitt liv.

Och igår sms:ade Otto Båth mig och frågade om jag skulle komma på Schtunk i Stenungsund så jag tänkte "varför inte?". Det gick bra, publiken var med osv som vanligt. :) bra. Fast jag hade fortfarande inte smält fredagens skräll. Haha.

Idag var det Gudtjänst så jag gick upp klockan sju och övningskörde till Strandkärr. Gudtjänsten var fin, men nattvard och allt. Haha. Nu är det bara att ladda inför nästa helgs konsert.