Dagens tankar

Idag var det en kille från Unga Brottsoffer och föreläste typ. Han fick mig att tänka. Han hade blivit misshandlad och fått massa efterskador. Sedan sa han "Man kan aldrig glömma förrän man accepterat det som hänt". Vilken oerhört klok människa. Men huuuur liksom? Visst det funkar ju så, men det borde inte funka så. Det är ju så dubbelmoral. Gud är jobbig ibland (f*n ta dig om det finns liv på den nya planeten dom hittat. då är du i princip utesluten).

Så var det en teatergrupp som spelade en teater som jag inte riktigt fattade vad den handlade om. Men en sak gjorde mig irriterad. Den ena tjejen sa att uteliggare får skylla sig själva för att de inte har jobb och bostad osv. Så kom den andra tjejen och sa ungefär "Så kan du ju för fan inte säga. Dom kan väl inte hjälpa att deras knarkarföräldrar sprutade heroin i dem när de va 10 år gamla. Då är det mycket lättare att trilla dit" och att deras liv vart så misslyckat och så. Sånt där skitsnack gör mig förbannad. Vem säger att alla hemlösa ska vara missbrukare eller haft en taskig barndom? Nej, jag blev sur, så jag gick hem. För övrigt var den riktigt bra, förutom kanske att de satt och drack öl i pjäsen. Kanske inte så smart när alla tidningar varnar för hur många ungdomar som kommer ha sin första fylla idag på valborg. Men läste en smart sak i Aftonbladet (?) idag. En kvinna som sa "Det är valborg och många bekymrar sig över ungdomars spritvanor. Varningsord en gång om året löser knappast problemen". Så jävla rätt va! Så tidningar, skärp er. Och även systembolaget reklamen: "Men om jag inte har druckit någonting när jag är 18, då kommer jag ju bli jättefull då och det är farligt" osv. Tror ni folk BRYR sig? Nej. Jaja.

En annan sak jag tänkte på var att Moderaterna vill ju göra straffen strängare och så bara för att folk som kommer ut gör nya brott. Men det tror jag beror på att fängelsena är så otroligt tråkiga. Gråa trista hus. Man borde snygga upp lite grann och satsa på att hjärntvätta folk istället. Måla väggarna rosa med gröna peacemärken på och så ska det stå "Man ska vara snäll mot alla" överallt, ta dit spåtanter och trollkarlar och jehovas som kan hjärntvätta dem från alla kriminella ting. Det är en smart idé. Jag skulle kunna vara en av de hjärntvättningsmänniskrona, och Angelica med när hon är frisk. Så ska det blåsas massa sopbubblor och finnas massa rum med fjädrar och bilar i. Sedan ska det finnas massa gårdar där det växer jordgubbar och hallon som man får plocka. Och så ska den där statyn som står på Avenyn i Göteborg stå där med. Den med den ihopknutna pistolen. Så ska alla fångar få varsinn hatt eller mössa eller keps eller vad de vill med en sån logga på. Och så ska man ha sammarbetsövningar varje dag och krama varandra. Det tycker jag är en bra idé!

Sedan läste jag i tidningen idag om en kille som är utvisad till Sverige. Han är svensk medborgare och bor i USA. Och han hade gjort några brott men han har aldrig varit här och kan ingen svenska. Nu är det säkert jättemånga som blir skitförbannade, men bli inte det. Detta landet utvisar ju folk lite som de vill när de är kriminella, så varför ska inte han komma hit? Sverige bara vill ha de finaste människorna här. De människora som inte syns, som inte gör något dumt. För vi ska vara det perfektaste landet och låssas skänka så mycket biståndspengar och vara så himla snälla mot alla så att vi sedan kan säga "Amen vi skänker faktiskt nästan mest biståndspengar i hela Europa." Jaha och? Det spelar ingen roll. Som Reinfeldt snackar om miljön "Jaa men Sverige är faktiskt väldigt bra. Dags för Kina och USA att skärpa sig nu." Men så kan man inte göra. Vi måste fortfanade kämpa. Vi kan inte bara skita i det för att vi är bäst! Åååh så löjliga de "viktigaste" människorna i Sverige är.
Varför lever vi egentligen? Är det för att lyckas bäst själva, tjäna så mycket pengar som möjligt så man kan köpa så mycket prylar och kläder som möjligt? Sedan då? När du dör... Vad händer med allt då? Om miljöförstörningen fortsätter kommer du säkerligen dö i förtid och då har du ingen nytta av dina pengar alls. Neej, vi lever för att hjälpa varandra. Ofta pengar har en roll i det hela då? Nej. Speciellt inte när de som har pengarna oftast är ego. Nej, hjärntvätta alla moderater och alliansanhängare. :)  

THE ARK <3

Igår var jag och Magnus och såg The Ark i Trädgår'n i Göteborg. Älska <3 . Weiiie. Så bäst dom är! Och Ola Salo är ju såååå snygg. Hehe. Tog 122 kort :) Men det är ju faktiskt ett måste.


image42
   

Efteråt träffade jag Eva i Nordstan. Hon skulle till Slottskogen och på Centralen träffade jag Mimmi och hennes look-a-like-Ola-Salo-pojkvän. Men han gillade inte att va lik Ola Salo. Otacksamma jävel :) Haha. (Förlåt Mimmi ;P) men att vara lik Ola Salo är en Jävla komplimang kan jag säga dig :P.

Bussen gick inte förrs om 1 ½ timme typ och det var asmycket folk. Så satt det en tjej på bussen med en röst som skar genom sten typ. (Ni som klagar på min röst kan lägga ner nu). Så satt hon och pratade med en israelisk kille som var värsta artisten och hade ascoolt krulligt svart hår. Älska <3. Bredvid mig och Magnus satt tre fjortiskillar och drack öl och klagade på tjejen och sa att hon skulle hålla käften, men bara såpass lågt att bara de själva kunde höra. Då sa jag till dem och de blev jättesnälla sedan. Haha.

Och Angelica har krockat. :( Gumman min finaste. Stackars bästa. Krya på dig jättejättemycket. Jag älskar dig!



Vad kallar man en brunett mellan två blondoner?
.

Tolk

i-landsproblem nummer ett och två

image41
08:orna tycker att vi är helt knäppa, göteborgarna tycker att det är rätt okej "Det blir så mycket köer annars" säger dom. Och jag verkligen HATAR det. Jag åker över Götaälvbron två gånger varje dag och det är det värsta på hela dagen. Har ni åkt buss på Malta förstår ni vad jag menar med oförsiktig körning, men detta är nästan ännu värre. Och Tjörnexpressbussarna gör inte det hela bättre om man säger så. Snälla, silvertejp kanske håller ihop vägen men det gör inte vägen bättre. Älvsborgsbron repareras men Götaälvbron behövs mer. Det är den nya skitregeringen som inte gör någonting. Hata den. Nej man ska inte hata. Jag, Mimmi och William pratade idag om att man inte ska va elak mot folk. Eller det var mest jag som pratade. För även om personerna man pratar skit om inte vet om att man gör det så är det elakt.  Man ska ju vara snäll mot alla!

En annan sak som stört mig idag är alla förbannade cyklister överallt. Vad GÖR dom i stan? Dom är överallt och tror att de äger gatorna och kör som dårar. Sedan när nästan inga cyklar fotbromsar nu för tiden så då är folk mycket segare i bromsarna (eftersm händerna ligger på styret) och då kan de inte bromsa i tid och då är det bildarna och fotgängarna som måste bromsa. Visst är det miljövänligt cykla, men det är helt livsfarligt. Cykla ska man göra på landet och på små mysiga camingplatser. Inte i en STAD! Det är säkert bara för statsborna vill vara lantisar för dom tycker det är mysigt. Men ni är FEJK!

På lördag ska jag på The Ark i Trädgår'n. Ska bli roligt faktikst. När jag var i Stockholm i helgen lyssnade jag på massa musik på Christofers dator och så hade han två The Ark-låtar. Och så stod det genre och där stod det Gay. Man bara "VAAA?" Och Christofer och Edvard skrattade jättemycket. Elaaaakt!

Pappa tycker att jag ska intervjua Mimmi i min klass till hans tidning för att hon ska spela i En Midsommarnattsdröm. Får jag det Mimmi? :) Hihi. Jag intervjuade SCHTUNK en gång när jag var 13 år till hans tidning och Robin Ridell bara "Har du skrivit det? Det är ju asbra!" :P haha. Fett coolt. Hans pappa är regissör och det är cooooolt som fan för det ska jag med bli. Och om jag får intervjua Mimmi kan jag visa det för Madeleine sen och då tycker hon att jag är bra kanske :) Hon sa i alla fall att min krönika i GP var bra. Snällis-Madeleine!

Och Johan i Stenungsund ska typ dö. Jag ska slå sönder hans bil och bränna upp den. Han ska inte vara elak mot NÅN! Speciellt inte min Lina! Så det så!

LiiiiNa+LiiiiN=Spårvagnshumor
Saknar 9:an <3

Stockholm <3

I fredags åkte jag till Stockholm. Jag fick ogiltig frånvaro på svenskan  men det var det värt. Satt bredvid en stockholmare på tåget, men hon gillade Göteborg bättre.
   När jag kom fram var det asmycket folk på t-centralen, men tillslut kom jag på gröna linjen mot Hässelby strand i alla fall. Och sedan buss 302. Jag fick gå av vid Tappström för Jamie Jewells soundchecking var försenat så jag fick sitta där med de, annars hade jag fått vara hemma hos Eve och Christofer aslänge helt själv. Två basar gick sönder under deras soundchecking :( . Stackars. Så vi fick åka och hämta en bas ute i Skärvik tills ikväll.
   Sedan kom vi hem till Christofer och då var Nea och Vero där. Vi hade asbråttom för vi skulle äta och så skulle de ha spelning på tappen om bara en timme. Edvard kom precis när vi skulle gå. Weiiiiie. Saknad <3. Vi missade nästan bussen, men det gick bra. Jamie Jewell spelade 20.40. Jätteduktiga. Det var deras första spelning ihop. Efteråt spelade Laura Hope. Kalasbra är dem och basisten där går i min vän Calle på Södermalms klass :).
Senare på kvällen åkte vi hem till Mickan som bodde ute i ingenstans. Fast det hette Sommarland och det låter ju rätt fint. Jag Christofer och Edvard åkte hem rätt tidigt efter att någon körde oss hem. Christofer åt taco hela natten ochjag pratade med Eve och Emelie. Sedan kom Edvard och Johan hem till Christofer. Johan hade varit på en annan spelning på Fryshuset och i det bandet sjunger han som spelar den lilla pojken i Glasblåsarens barn. Det tyckte jag var coolt.
image39 Jamie Jewell


På lördagen var jag medPuke Pies repning. Asgrymma ska ni veta. Fast Edvard är bäst. De skulle spela ikväll, men Christofer stack ganska fort för han skulle på Within TemptationArenan med Vero. Jag åkte med Edvard, Johan, Marcus och Hjalmar när de skulle soundchecka. Efter dem så soundchecka ett band som var helt brutalt. Sångaren bara skrek massa Hej hela tiden och ingen orkade lyssna så vi åkte och åt pizza istället och där träffade jag Eve och Emelie.
   Sedan gick vi till tappen och lyssnade på när killen i Glasblåsarens barns band spelade :P . Och en timme efteråt spelade PUKE PIE!  <3 Det var jättemycket folk där då :) När klockan var typ 12 gick vi hem till Johan och chillade lite. Då kom Christofer tillbaka från sin konsert. Det hade varit asmycketmedelålders människor där istället fr gothare. Konstigt tyckte vi. En tant hade sagt till Christofer att han tagit hennes ståplats. :S ofta. haha. Sedan var alla trötta så jag gick hem till Edvard och Hjalmar och sov.

image40 Puke pie <3



På söndagen vaknade jag astidigt. Vi åt frukost och sedan gick jag hem till Christofer. Edvard kom dit lite senare och vi åt pizza och såg på Smala Sussie. Ingen bra film tyckte jag faktiskt. Men men. Sedan var jag tvungen att åka hem. :( Blääää. Vill stanna hur länga som helst. Men jag ska upp igen den 16:e maj <3

Jag är glad och Edvard är bäst <3


Och dagens dilemma: Arbetsgivare vill se brottsregister, Regeringen sänker a-kassan så att ingen ska kunna leva på den för att alla ska jobba. Vad ska då alla gamla kriminella göra? Gå och dö eller? Så dåligt! Vill man skaffa jobb åt alla ska man skaffa jobb åt ALLA!

Människan är omänsklig

Jag har religion nu, men PALLA alla egoistiska moderater. Ööh nej. Vad är det för skola man valt liksom. Jag bara hade asbra betyg i 9an och börjar här och sedan kommer min bror med lite sämre betyg och kommer in på donnergymnasiet och han bara "nee tror inte jag vill gå där". Man bara Varför ska livet vara så orättvist? Ååh, jag ska alltid ha sån otur med skolor. Man borde dela upp det så att ALLA får gå på EN skola de inte trivs på än att några bara ska gå i skolor de inte trivs på. Sedan blir jag lite störd på folk som kommer fram till mig och säger "vet du linn, jag har varit nykter i fem dagar" eller "Linn, jag har inte druckit på hela helgen"  "jag drack bara en öl igår" Jaha? So What? Varför säger alla så till mig? Vad har jag med det att göra? Gå och säg det till någon annan. Vad vill ni att jag ska säga? "Nej men vad tråkigt" eller "Ja men gud vad bra!". Jag säger ingenting, för jag har inget att säga. Ofta jag skulle gå fram till er och säga "Vet du? Jag har inte druckit vatten sedan i onsdags" Inntresseklubben antecknar menar jag!

Men snart är det sommarlov i alla fall, och då ska jag till Estland, sedan ska jag till Stockholm och fira midsommar om jag hinner (kommer hem från Estland dagen innan) Och sedan ska jag förhoppningsvis jobba i Varberg och vara på Kulturkalaset. Hoppas Kerstin och Stockholmarna kommer ner då. Ska kanske till Arvika med. Älska sommaren. Jag har flyttat hem nu med. :) Weiie. Askalas. Och så har jag möblerat om på mitt rum och ställt in en extra garderob (min byrå var full redan när jag hade massa kläder i Göteborg) haha. Och min bror städade också sitt rum så nu har vi världens finaste rum, förutom att mitt rum är varmare. :)

Idag i Punkt se läste jag en krönika av en sjuk tjej. Hon skrev att svenskar måste våga att säga nej till flyktingar utan att vara rasister. Hon sa att hon inte visste något om politik med vad hon LÄST i tidningar kunde hon förstå att inte psykvården och sånt där fungerade. Vad fan vet hon om Sveriges psykvård, och vad vet tidningarna. Media vet INGENTING. De bara ljuger ihop någonting som låter bra och så att folk ska bli förbannade på samhället. Tjejen fortsatte att bara snacka sin goja om att vi ska ta hand om alla som är här först och att vi inte bara kan öppna upp Sveriges gränser. Då undrar jag VILKA GRÄNSER? det är ju bara på kartan som gränserna finns. Jaa, och kanske på Cypern (men jag har för mig att de rev den där muren i Nicosia). Samhället är helt sjukt. Kan inte folk börja emigrera. Alla i Sverige klagar ju på att det är såååå kallt här och att man måste åka till Egypten för att sola och sedan klagar de på att de inte finns någon snö så man måste åka till Norge eller Italien för att åka skidor. Hur ska ni ha det? Flytta ut ut landet då och lämna plats åt de som verkligen vill bo här. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Vi  kanske rent utsagt ska byta länder med varann? Vi byter med Vitryssland så alla ryssar får bo här och vi får bo där. Eller så slutar ni bara klaga. Sluta klaga och var snälla mot varann. Vad tror ni att livet går ut på egentligen? Jaa, ni verkar inte veta! Då kan ni antingen gå och dö eller så skapar ni en gemenskap med de som haft lika tur som er som lever på jorden. Människan är helt omänsklig.

Jag ligger sjukt efter i skolan. Inte bra. Men mitt photoshop hemma laggar och ofta jag tänker sitta med mina saker i skolan. Skolan har ingenting med att göra vad jag gör. Det är mina saker. Men pappa kommer hem idag och han ska fixa allt åt mig :) Photoshop och Argusboken och Traderahemligheten. Hur bra är inte det då? :)

Dop

Idag sjöng vi på ett dop. Eller två var det faktiskt. En som skulle döpas hette William Stig. :P Värsta coolt. Haha. Fast vi fick vänta aslänge hela tiden och prästen pratade och pratade. Men men. Sedan var det loppmarknad på Nordhemsskolan men jag gick aldrig dit. Däremot gick jag från Hagakyrkan till Centralen och då kom jag på att alla emos (eller vad det nu är för någonting) är verkligen inte så orginella som de verkar vilja vara. För mellan Grönsakstorget och Nordstan såg jag fyra stycken, tre tjejer och en kille, med svart hår ner för ögonen (vissa med rosa slingor) och med en grå-svart-randig tröja md luva. Hur orginell får man lov att vara? Haha, jaja, så länge de mår bra så är det väl helt okej.

Sedan köpte jag en rosa kjol med stjärnor och hjärtan och moln och all möjlig shit på. Kalasfin. På bussen hem träffade jag Johan O som gick i min klass på högstadiet fast han sa ingenting. Och andra sidan sa han ingenting när vi gick i samma klass heller, så där har vi väl orsaken. Haha. Men han hade blivit värsta coolingen nu.
 


Har just sett på filmen Förortsungar. Så himla bra. Och Gustaf Skarsgård är snygg :) Och sånt hår som tjejen i filmen har, sånt vill jag med ha. Värsta fin <3

image36 Fina tjejen och Gustaf :P


Ikväll är det Playa del sol på tv och det ska jag så klart se. Älska Linn där :D haha. Hon är helt blåst, men det är det som är så kul. Sedan ska jag prata med Ed för han är bäst :).  Och Niklas bara dillar sin goja. Haha. orka att han inte vet någonting, jaja. Och vet alla? DET ÄR BARA 5 DAGAR KVAR TILLS JAG SKA TILL STOCKHOLM <3 Och då ska både Puke Pie och Jamie Jewell ha spelning. Weiiie. Askalas. Nu behöver jag prata med Angelica. Har masssssor att säga dig :).

Konsert

Idag hade våran kör konsert i Hagakyrkan. Vi sjöng Dietrich Buxtehude (jaa vem är det?) och Pirets mässa. Vi var i kyrkan från 11 och konserten började två. Värsta länge och jag mådde illa. Men så ringde jag Ed och då mådde jag lite bättre. Han var skitbakis men det är han jämt ;P. haha.
Konserten gick ganska bra. Vi sjungde lite fel ibland men det hördes inte. Men varmt var det. Svarta kläder är ingen hit och jag hade värsta porrstrumpbyxorna på mig. :P
Sedna åkte jag och mamma hem och jag höll på att spy i bilen. Men nu är jag frisk. :)

Imorgon ska jag till kyrkan igen. Fast då är det gudtjänst och det är mycket tråkigare, fast prästen där är rätt skojsig:)

Fredag den 13:e

Och min bror kom in på musiklinjen på Donnergymnasiet! Duktiga honom <3 och så hade han 200 poäng mer än intagningspoängen på Sinclair :)

Det var kalasbra, men annars har det inte vart sån bra dag. Jag sov 4 timmar i natt och åkte till skolan i morse, slutade halv 11, jävla slappa skola, det är ju som att läsa på distans. Sedan slog jag i mitt knä och fick skitont och nu har Willow klippt sig. Tycka inte om fredag den 13:e.

Jag är värsta kändis :) haha. Det är en tjej som har skrivit på sin blogg att jag har fel i min krönika. Men det gör ingenting. Hon var lite för seriös. Hehe. Hon tyckte om rosa, smink och mode och sånt. Vi är nog inte så lika. Så det gör ingenting. Fast hon är säkert också snäll. Om hon inte snackar skit :).
http://emelle.blogg.se/1175720202_tjejsnackskitsnack.html

Idag såg jag på tre program samtidigt. Det var ganska jobbigt. Såg Talang 2007 och det var en sjuuuukt liten tjej som sjöng skitbra. Hon var 11 år eller något.  Det är så konstigt med alla barnstjärnor som blir kända. För då kommer oftast några äldre och säger "Hon kan inte sjunga, hon sjunger som ett barn." och det är ju två helt olika saker. Att kunna sjunga och att sjunga som ett barn. Dom är ju barn.

Photoshopdag

Idag har det varit megavarmt, nästan för varmt för att vara sommar. Haha. Eller så är det jag som har för mycket kläder på mig. Haha. För det har jag, tycker till och med jag. Christopher sa igår att "Fan va jobbigt det måste vara att ha sex med dig, man måste bara ta av och ta av och ta av och ta av..." Hehe.

Hade photoshop idag. Hata! Skulle göra en beskrivning med bilder hur man frilägger en bild i programmet. Jag satt med det typ en timme och allt bara sket sig så då gav jag upp. Och i matten skulle vi räkna 6 tal (på 80 minuter). "Va lätt" tänkte jag och satt kvar ensam nästan när lektionen var slut med tre tal kvar. Nee, det var helt enkelt ingen bra dag idag. Haha. Sedan när jag kom till Stenungsund och mamma hade slutat så hon skulle hämta mig. Då hade hon GLÖMT mig och åkt hem själv! Tack mamma! Men hon fick åka tillbaka igen. Haha.
Men lite bra dag var det för Ed kom hem från Irland idag. Weiiiiie. Han ringde mig nyss. <3 . Inte långt kvar nu...

Jag var och lämnade likör hos Isa just. Hon blev jätteglad och gav min mamma bröd som hon bakat själv. :) Jättegott. Sofia har växt om mig nu. Värsta tyket. Men jag kommer föralltid vara överhuvudet även om hennes huvud är över mitt. Haha. Och Erik har brutit benet :(. Stackars lille. Inte kul att gå i gips när man är så liten. Han hade hela foten gipsad, utom tårna, och ända upp till låret.

På lördag har vi konsert. Måste öva, för jag var inte på den extra körövningen idag. Hoppas Johanna förlåter mig. :). Och på tal om musik tycker jag att alla ska gå in och lyssna på när min bästaste bror spelar <3
http://www.myspace.com/magnusheielekeborgbananaband

Låt alla sjukskriva sig

William Forslund i min klass skriver med en 12-årig tjej på msn som tror att han är William Forslund i Wild Kids. Hon är typ kär i honom. Haha. Det är rätt skoj! "Det var klibbeliklabb" Sååå skön! Fast nu ska de lägga ner Wild Kids och det tycker inte den tjejen är bra för hon vill vara med! Stackarn.

Idag var jag på stan med Mimmi
, vi var på Indiska och jag hittade ett grönt diadem. Mitt jordgubbsdiadem har ju gått sönder så jag funderar på att införskaffa mig ett sånt. Vi hade ingen idrott. Det var typ bara 4 i klassen som hade badkläder med sig så en viss person tror jag gick till Fridjof och visade upp en lista på hur många som inte hade kläder och bad få lektionen iställd så hon/han inte skulle få frånvaro eller nått. Usch då. Haha. som fanns i lägenheten för nu skulle de heeeeem. :D weiiiie. Jag kommer behöva en större byrå för allt kommer inte få plats, men det löser sig. Allt löser sig :). Jag orkade egentligen inte, men jag var tvungen för jag har inte varit där på flera veckor och nästa vecka har jag körrep med Domkyrkans ungdomskör så då kan jag inte heller. På vägen dit så var det typ två gäng med Hammarbysupportrar som gick runt och skrek "hata göteborg" över hela Vasa/Haga. Värsta läskigt. Så när jag gick ner mot Hagakyrkan så stod det ett gäng supportrar och ett gäng poliser, och en kille stod bara och skrek mot himlen och sedan kom två av hans kompisar och skrek "Arrestera honom!!!" till poliserna. Och sedan skrek de efter mig. Värsta läskigt. Sedan fick de åka polisbil. haha. Det var bara jag, Susanna och Oskar där och vi skrev miljöbeskrivningar. Min blir jättebra tror jag. Sedan satt jag på centralen i en timme och väntade på mamma. Hon har varit på Island :).

Idag stod det på Metros löpsedel typ "Metros reporter avslöjar: Det är jättelätt att sjukskriva sig"  Då förstår inte jag. Skulle det vara svårt eller? Vill de att man inte får sjukskriva sig om man inte är tillräckligt sjuk? Jag har aldrig förstått den här sjukskrivningsdebatten. VARFÖR måste man vara sjuk för att sjukskriva sig? Jag tycker det är helt okej att sjukskriva sig om det hänt något väldigt jobbigt eller om man är väldigt trött eller utbränd. Annars riskerar man ju att vara borta en längre tid från jobbet senare. till jobbet även fast de är sjuka.
image33

:)

Idag har det varit en bra dag tror jag, förutom att Ed är på Irland då. I förmiddags ringde en kvinna till mig och sa att hon läst min krönika i GP och att hon tyckte precis som jag och att jag var en klok tjej :P . De ni! Jag är KLOK! Haha. Så sa hon att jag skulle komma långt i livet och att jag var jätteduktig. Haha.

Sedan var jag på körrep i tre timmar. Och bussen var helt överfull så den var försenad så jag kom försent. Sedan skulle jag ta 18.25 bussen hem och då slutade vi tidigare så jag fick vänta 1½ timme på terminalen. Varför går det inga regelbundna bussar till Orust? Hrm... Dagens i-landsproblem?

Och när jag kom hem låg det en signerad The Ark-skiva här från Jennie. Du är så bäst <3 Taaack!!

Aprilsnö och Wildkids

April ska vara underbart, den finaste månaden på året, och så snöar det. Jag trodde att vintern var över nu. Fick till och med ta vinterjacka på mig när jag skulle till Ellösparken idag. Det är fel. Det ska inte snöa i april, men det snöar säkert bara för att Ed åkte till Irland idag. Sakna honom <3

Jag ska intervjua en vykortsfotograf. Det är coolt. Fast om jag fick välja skulle jag inte välja det, men hur ofta har man en fri vilja i livet? Typ aldrig, men men. Det löser sig. Vykort är i alla fall trevligare än photoshop och reklam. Jag har aldrig förstått meningen med photoshop. Om man inte får ljuga i text borde man inte få ljuga i bild heller. Men det är det la ingen som bryr sig om eftersom vår värld går ut på att ljuga.

Imorgon ska jag på kören i tre timmar. Öva upp min tyska haha. Vi har konsert i Hagakyrkan den 14:e april kl 14.00. Lite coolt. Och nu är det bara 12 dagar kvar tills jag ska åka till Stockholm. Weiiie. Längtar så. Då ska förmodligen både Christofers och Eds band ha spelning. De är asbra. Jag lovar =) .

Det här programmet Wild Kids som sänds på SVT... Vad f*n är det för någon jävla skit? Små skitungar som hatar varann och tävlar om en resa till Afrika. För er som inte känner till programmet kan jag förklara att det är som Expedition Robinsson fast istället för att bli utröstade när de förlorar en tävling så vinner de nya kompisar. Men de får själva välja ut vem de vill ha i laget med hjälp av personbeskrvningar om folk. Så kollar ungjävlarna och bara "nee hon hade skolböcker som personlig sak, vilken tönt." eller "nee hon har lätt för att bli arg. henne vill vi inte ha.". Så det där arga barnet och skolboksungen fick aldrig vara med i programmet! HALLÅ? vart är världen påväg? När tv börjar sända dokusopor för 10åringar blir man förbannad. SPECIELLT när det är Kanal 1 som gör det. Okej om det varit tv7 eller tv3 eller tv5 men SVT? Okej att SVT gjorde en miss när de började sända Riket och Bingo Royale, men detta? ååååååh!!! Klaga inte över att folk snacka skit. Min 9åriga kusin vill inget hellre än att vara med i Wild Kids. Visst skulle hon passa i skogen bland djur och sådant, men det är inte det Wild Kids går ut på. Det går ut på att folk ska bli förbannade över att småbarn sitter och är elaka mot varandra och gråter. Så kommer Myror-i-brallan-Ola med sin gnälliga dialekt och säger: "Nu mina små barn ska vi ha pristävling och priset är era föräldrar, men de får välja mellan att träffa er och få en ny bil och tyvärr så väljer era föräldrar bilen så det blir inget pris för er. Gå nu till lägret och sov bland farliga björnar och vildsvin så ska ni upp klocken 5 imorgon bitti och städa i djurparken efter alla djur som skitit ner."
Nu tycker jag att ni som läser detta kan skicka in arga insändare till SVT (gärna lite överdrivna) så de lägger ner det där jävla skitprogrammet. Satsa på Björnes magasin och Nalle bor i ett stort blått hus, sånna program som barn SKA titta på för att vara barn.
Det var EN sak att Paradise hotel sände sina program klockan 17-18 mitt i veckan så att alla föräldrar skulle bli förbannade på tv för att deras ungar kollade på när folk hade sex i tv innan bolibompa. Det är kanske inte så jättebra det heller. Men när man flyttar den säningen till klockan 22 på kvällen och ISTÄLLET startar en likadan såpa (utan sex) för barn. Så kunde de lika gärna struntat i det och låta Paradise hotel fortsätta sända innan barnprogram. Om jag var tvungen att välja hade jag hellre sett att mina ungar såg på paradise hotel (där de ändå inte förstår någonting) än är med i en skitdokusåpa för ungar och lär sig snacka en massa skit. Jag tror inte saker och ting handlar om VAD folk gör i tv utan VEM som gör det. Sätt barnen framför big brother och säg "sånt här gör inte barn för det är ju inga barn där, eller hur?" det funkar nog bättre än när man sätter dem framför en skitsnackande unge i Wild kids och säger "sånt här gör inte barn, de tär bara den dumma ungen som gör så" . Barn lär sig efter andra barn. Så är det.

6/4

Idag är det min bara MIN dag! :)

Weiie

Idag är det en bra dag förutom att det är så kallt. Men nu har jag fått VG på tre uppgifter i engelskan:D Weiiiiie. :P Då kommer jag säkert få Godkänt i slutbetyg sedan :). Är så glaaad. Och Göteborgsposten har publicerat min krönika i dagens tidning: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=484&a=337242 :)
Nu är jag i Varberg och mitt hår är jättekrull. :P Sedan ska jag in till Göteborg och träffa Oskar. Han har varit i Värmland och i helgen ska han till Italien värsta länge, men idag har han tid att träffa mig. Askalas. Han var inte med hos Alex i fredags. Det var tråkigt för jag vart så arg när ja var där. Inte bra.

Imorgon är det sista föreställningen i Ellös. Den ska jag se. Hehe. Har sett värsta många nu:) Men imorrn är det bara jag, pappa och Magnus hemma och de ska på fest sedan och då vill inte jag vara ensam hemma. Jättetråkigt ju. För hur kul är det att sitta vid datorn och i telefon hela kvällarna? Beror ju i och för sig på vem man pratar med ;) men i längen så palla?

Gör så...

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people
Living life in peace

<3