Willam Forslund är TV-kändis

Wiliam Forslund är med i Wildkids, fast inte William Forslund i min klass. men det är ungar som addat honom på msn:
s1m0n säger:
det är inte du !
s1m0n säger:
moget att göra en msn om nån anna
s1m0n säger:

det är för sånna som hatar sitt liv

HAHA! Shit vad illa. Men så roligt. Stackars William :)

Idag var jag ledig från skolan, eller typ i alla fall. Ville inte se på film så då gjorde jag inte det heller, och snart ska jag till Kungsbacka. För William fyller år. Varför heter alla William? Världen borde uppfinna fler namn. Som Trilla :)
Nu är det looooooov. Så skönt. Ska bara vara hemma och mysa och ha kalaskul. Har inte lust att gå tillbaka till skolan sedan. Jag är så jävla klantig! åååååh. Linn, håll din mun stängd för helvete! Du bara förstör! ÅÅh!

Jag fick VG+ på min reklamaffish i grafisk kommunikation. HAHA:D så jävla bra. Den var inte alls bra tyckte jag. Min filmaffish var mycket bättre. Men Boll-Peter är ju speciell. :P .


Jag är Sveriges smartaste barn :)

Idag kom jag i tid till skolan. Trots att jag gick upp jättesent och åkte en jättesen buss. Skickligt Linn. :).  Vi hade estetisk verksamhet men jag satt bara och snackade med Ed :P haha. Askalas. :). Sedan hade jag bokseminarium. Jag hade bara läst 38 sidor i boken, men jag improviserade och hade massor med åsikter så det gick bra ändå. haha.
Vi har en ny cateringfirma nu. Så dålig är den. Idag fick vi räk och makaronröra. Det kan vara gott var för sig men inte ihopblandat med massa annat joks. Jag, Willow, Mimmi, David och Mikaela satte oss ute i solen. Det är ju såå varmt nu. Värsta skönt. Så var vi inne i en butik och jag hittade en jättefin kjol. Den var så Linn på nått sätt. Men den var jättefin. =).
Klockan kvart över tolv samlades vi med Karin. Haha, hon är så flummig. Men det är kul. Vi skulle åka och se på inspelning av Sveriges smartaste barn som är något program som ska sändas på tv3 snart. Jag tyckte att jag kunde vara med där. Men de som var där var 11-12 år och det var skitsvåra frågor. Jag kunde typ inte en enda och barnen kunde alla. Smartchild :) Jag vill också vara så begåvad. Men programledaren var helt blåst, och ändå har hon vart programledare rätt mycket. Och hon kunde ingenting. Vi satt längst fram men jag, Mimmi och Mikaela gick i pausen innan finalen för annars hade vi missat bussen för det höll typ på till kl 18.
Och vet ni? Det har brunnit på thairesturangen i Henån. Men vi har faktiskt en brandstation i våran lilla by så det gick bra. Hehe. Men nu ska jag se på Tack gode gud för det är så otroligt bra. Haha. Teater vettni :) Bra grejer.
Imorgon börjar jag kl 12, fast egentligen inte. Men jag ska jobba hemma för jag pallar inte skolan :). Men men. Jag är faktiskt bra! Jättebra, för man ska inte vara lessen. Det har jag lärt mig, för jag är bra:).  Man ska inte lyssna på ovesentliga människor. Gör inte det. :)


Stockholm

Jag och Kerstin har varit i Stockholm i 16 timmar i helgen och det var de mest underbaraste timmarna sedan jag gick på högstadiet. Det borjade med en skitlång varm tågresa. Kerstin är bra på att sova överallt men jag tycker det är kanontrist så jag hade tråkigt. Men jag lyssnade på Fall Out Boy och låtarna från Ellösrevyn. Då gick det lättare. Sedan var det meningen att jag skulle läsa svenskaboken på tåget. Jag läset typ 2 rader. Not good men jag älskar dig ändå Sara :p.

När vi kom fram så skule vi ta tunnelbana och buss. ÄNNU längre att åka. Jaa, alltså vi åkte hemifrån kl halv 9 på morgonen och kom fram kl 16. :) Då var Christofer och Eve hemma.

Sedan feestade vi. Askalaskul. Det kom massa folk som jag kände redan. Men sedan kom några andra. Bland annat Edvard ;) . Hehe . Och Kerstin hittade sin tvilling. De var sååå lika. När vi visade kort på henne trodde de andra att det var Gustaf. Det var coolt. Jag smakade lite för mycket cider så jag mådde pissdåligt ett tag, not good, men sedan var allt kalas igen ;) såklaaart (A). Haha. Hämden är ljuuuv efter det jag fick veta i Göteborg i fredags.

På natten hade jag typ druckit allt vatten som fanns i hela Stockholm och då kom jag på att vatten är förbannat äckligt. Jag har aldrig druckit vatten innan sådär. Men men. Vi somnde men jag sov inte på hela natten och det var dumt för vi gick upp kl 8 nästa dag. Klockan 9 gick bussen och tunnelbanan till tåget. Och detta tåget vi skulle ta idag tog 6 timmar. Och när vi satt på tåget fick vi veta att det gick via Karlstad. Vadå omväg? Och det är så fruktansvärt tråkigt att åka tåg ju. För alla tågrälsar är placerade MITT ute i skogen. Så det enda som finns att ta kort på är ju skog. Men då sov jag faktiskt lite. Detsatt ett barn framför oss som inte hade nått fönster att se ut genom så hennes mamma läste sagor hela tiden. Gött att somna till. :p

Vi kom fram tidigare än planerat så vi hann med Stenungsundbussen och då mötte vi Björn, Jessie och Johan. Det var coolt. Har inte träffat de sedan 9an. Och Björn har jag inte träffat sedan i 8an :O så det var lite coolt.

Stockholm var i alla fall helt underbart. Trots att vistelsen varade i 16 timmar och resorna dit och hem i 17 så var det kanooon. ;) Också lilla "Morgan" ;) <3 haha

Nu tändas åter ljusen, både här och där

Igår var jag på genrep på musikföreställningen "nu tändas åter ljusen" i Ellösparken. SÅÅÅ bra! Världens bästa låtar och så var ju min bror och min pappa med och då blev det ännu bättre :). Föreställningen handlar om Ellösparkens historia genom förra seklet och så spelas låtar av de artister som varit där. Till exempel Hep stars, Alice Babs, Ebba Grön, Imperiet och många fler.
Finns inte nån som kan som en riktig man dricka ööööl och åka hoj, Power to all our friends, to the music that never ends, to the people we want to be, baby power to you and me, Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig, för jag trodde att du fanns och väntade mig, She's a sunny girl, a real girl and no-one can declare that she's something that I never need and never want to care for.          <3
Bilder finns under länken nedan:
http://Sagoby.bilddagboken.se/index.phpmain=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE3NDUxODAwMSZpZD0zNzIyNTM2MA==

Idag var jag sjuk lite. Eller nja, men jag orkade inte gå till skolan för jag ville vara hemma. Jag har det helt utmärkt här, och kunskapen har inte försämrats. Fick faktiskt 12 poäng på matteprovet som jag bara hade trott jag skulle få 5 rätt på. Så det är ju bra. Och så fick jag VG på två saker i engelskan. Det är kanonbraaaa :D:D För jag har IG-varning, fast det borde jag ju inte ha nu:). Anna-Karin är snäll. Om jag får byta mentor i 2an (som jag nog kommer få) så vill jag ha henne =) . Weiie.

Jag har just sett på Hair. Fin film tycker jag. Nästan så man bli avundsjuk, men avundsjuka är ju ingenting jämfört med mycket annat. Fattar inte ens varför det existerar. Om folk inte kan göra nått annat än att gå och tänka på alla andra kan de inte ha bra självförtroende. Om det ska bli modernt att vara avundsjuk så överlever bara de starkaste. Precis som i djungeln, i lumpen och i moderaternas önskeframtid. Och det är inte bra alls!

Tänk om jag skulle ta och börja på estetlinjen i Ellös :) . Det hade varit väldigt kul. Men kanske inte så kul att gå om ett år. Men man kan ju alltid fundera. Fast mamma och mormor tror inte att jag är seriös. Men bara för att det gick åt helvete i Henån så behöver det ju inte betyda att det går åt helvete i Ellös :p Och Orust är ju faktiskt min ö. Städer är nog inte riktigt min grej. Jag är inte anpassad. Jag gillar inte att ha folk så otroligt inpå. Som grannar och sånt. Jag vill ha min egen musikvolym på stereon, rösten och synthen. och SYNTH!!!! Hur kul är det är spela? Det är så boring att man avlider. Piano <3  Weiie.

Jag har kommit på en sak. Alla NTI-skolor i hela Sverige är ju väldigt små skolor och det är medvetet ju. Sedan ska de ligga MITT i stan. Det är också medvetet. Då är det precis som att ha en skola på landet mitt i stan. För på landet är skolorna jättesmå och alla känner alla och sånt. Det är som om de vill ha en sån stämmning bland statsmänniskor också. Och det är bra. För lantisskolor är mysigt. Om de inte är för små och om folk inte skvallrar för mycket, fast i och för sig så är det ju en del av landsbygden. Fast det ska inte vara en del av stan ju!

Imorgon ska jag till Stockholm med Kerstin. Känner mig inte så jättesugen efter det jag fick veta idag. Men Angelica tröstade mig och det kanske blir bättre om jag åker dit och har lite kul så jag får något trevligt att tänka på. Hoppas det i alla fall. Fast jag vill vara hemma också. Fick juust veta att nästa vecka kan jag nästan inte åka hem någonting. Men jag ska försöka skippa lite saker som jag egentligen inte får, men som jag gör ändå för jag tänker då inte vara i stan i fem dagar. No way! Men nu är det ljust ute så nu känns det som om det är dag jättelänge så då är det lättare att åka hem. Och det tar faktiskt längre tid att åka till skolan från Öckerö än från Orust. Så det borde ju inte vara något problem förutom att bussarna härifrån är knäppa.

Frida Blom och Angelica Rutgersson! Ni finns, fast långt bort. Det är synd, för ni är de enda som finns. Även om vi inte är jättebra kompisar så finns ni och vi har varit med om samma saker. Man behöver faktiskt inte träffas hela tiden för att finnas (Albin)

Nu ska jag äta något gottit. Mat är egentligen inte så gott men det är bra att äta ändå . Annar dör man :'( . Och på måndag ska jag till skolan. Kanske... :) Där är maten i alla fall god ibland. Men man kan ju inte åka till skolan bara för att äta. Och snart är det loooooov. Finns inget skönare. Då ska jag bara vara hemma och hemma och hemma och hemma och fylla år. Jobbigt . För jag vill inte bli äldre. Och sedan ska jag vara på några föreställningar i Ellös för annars måste jag vara ensam hemma. Och det vill jag ju inte. Det ville jag bara när jag var 13 år. Men hur kul hade jag då? Typ "hej jag heter linn, jag har mitt liv i slussen, jag äter ingenting och då svimmar jag, det är inte bra för då kan jag ju inte vara ute lika länge. jag har världens bästa liv" . Hehe. Eller inte :P haha. Men om jag varit 13 år nu hade allt sett hela annorlunda ut. Då hade jag varit den jag egentligen var då med men inte vågade vara för att folk inte var sån.  Vad komplicerad jag är ju. Men det ska man ju vara i dagens samhälle. Fast det är konstigt. Man får inte vara komplicerad med lätta ord, bara med svåra. Och då blir ju allt dubbelt så svårt. Det är dumt :( .

PEACE LOVE AND UNDERSTANDNING <3

No more 666

Helvetet är tomt, alla jävlar finns här...

Gemenskap in my ass

Ofta att jag skulle gå på Lindas fest efter vad alla håller på och tjatar? Öööh nej! Så är det bara! Saga på kören sa en sak om bra klasser. På hennes förra skola hade henens klass haft så bra gemenskap och alla lärare pratade så gott om deras gemenskap och att alla var så bra vänner och så vidare. Visst hade klassen en skitbra gemenskap men Saga var inte en del av den gemenskapen. Fast det var nog hennes eget val. Precis som med mig. Min klass har skitbra gemenskap (?), alla älskar klassen och typ "åååh alla är så bra vänner och jag älskar verkligen överdrivet mycket min förbannade klass", men jag har verkligen inte lust att bli en del av den. Visst kan jag vara skitjobbig och trotsig, men det är för att jag vill försäkra er om att jag inte vill vara med i eran fjortisklassgemenskap.
   Jag kan avslöja en sak om M06B. Eftersom jag är lite med alla och inte bara alltid med några så VET jag hur mycket skit folk i klassen pratar om varann. Men det vet ni inte om. Ojsan!! Vart tog eran fina gemenskap vägen? "nämen hejsan vad hon är ful" och "herregud vad töntig hon är" och fan också "hon är min bästa vän men hon är ful". Jaha. Hej jag går i M06B och vi har världens bästa gemenskap. Jaa just det det har man ju hört. Bäst gemenskap på skolan. Ja men vilken tur att du har fått så TUR att få hamna i en sån underbar klass.
   Men det förstås. Har man inget ont av skitsnack så gör det ju absolut ingenting. Tycker bara att den där gemenskapen alla pratar om är lite fejk då. Men det rör ju inte mig. Men jag trivs ändå i min klass på något sätt. Finns många som är snälla även om det också finns sjukt jobbiga folk som tjatar ihjäl mig på saker det inte vet ett piss om och som de inte ska lägga sig i. Så länge jag inte behöver vara med i eran fejkade gemenskap så har jag det kalasbäst.

Oj vilken risk jag tog nu när jag skrev om detta i min blogg. Men det gör ingenting. För jag tycker så här och det vet säkert några om. Jag är inte subjektiv, jag säger bara som det är. Och så här är det. Sad, but true!

Henån är jag, jag är Henån

Mina föräldar säger att jag ska vara öppen för förslag. Jag lyssnar på dem så idag gick jag och köpte moderatskor. Jag kanske borde måla ett rött och ett grönt moderat-M på dem. Man blir ju mer konservativ ju äldre man blir och jag börjar bli gammal. Haha.

Vi hade spinning på gympan men ja kunde inte vara med. Jag och Fridtiof gjorde en deal. Om jag slapp v ara med idag och mamma skriver en lapp så ska jag vara med på ALLA gympalektioner som är kvar under Idrott och Hälsa A (kursen är slut i slutet av 2an)

Jag har just kommit på att jag är från Henån (eller kommit på och kommit på, jag kom att tänka på det idag). Jag är en Henånbo. Precis på samma sätt som Angelica är en Stenungsundsbo (egentligen Dödsmål) eller att Mimmi är en Onsalabo. Jag är från Henån och det är typ bäst egentligen:)

Teater och skriva <3

Igår var jag på lunchteater på Stadsteatern. Såg Shakespeares dotter. En monolog som var riktigt bra. Sedan fick jag ogiltig frånvaro på svenskan (eller matten var det kanske). Inte bra. Men jag har bara tre ogiltiga frånvaro under hela 1an och det tycker jag är kanonbra för att vara mig. Haha.
   Sedan hade jag extraengelska. Ska ha gramatikomprov snart och det kommer gå jättebra för jag kan det här nu. Haha. Och min engelsklärare är världens bästa. Hon säger att jag är duktig trots att jag är med Annelie och Klara i rollspelet som bara pratar ifrån mig hela tiden. :P . Men jag har de bästa argumenten för att vara hindu. För då får jag döda ateisten och det är kul. Eller det är ju inte kul att döda, men själva principen. För man får inte som ateist ha sex med en brudgum som är muslim. Det funkar inte så. Men det förstår inte ateisten :) . Då måste Klara från Muslimska kvinnoföreningsgrejen (Typ feministiskt initsiativ i Sverige) döda henne.

På kvällen begav jag mig till Kungsbacka och jag hatar verkligen att åka tåg. Det är som att sitta på en flygplansvinge när man flyger tror jag. Jag är så expert på tåg med. När vi skulle diskutera för- och nackdelar med tåg i 8an.
"Fördelar är att det går fort och det är trevligt att åka om man inte åker baklänges, nackdelar är att det kan gå lite för fort ibland."
   Så kom man helt plötsligt till Lindome och där har jag varit massor med gånger. haha. Ofta man vill minnas. Nej :). Men där gick en på som hette Oskar. Han var snäll, haha. Så kom vi fram till Kungsbacka där vi gick vilse. Men sedan hittade vi till Alexandra och där var massa folk som jag inte kände. Men det var kul. Det var en som var helt galen. Haha. Så skrev de dikter, alla var jättebra, men jag kan inte skriva dikter. Någon gång (ska det vara två ord eller är det särskrivning?) ska jag lära mig av Zara. För hon är typ bäst, även fast hon bor i Norrland. När man blir kändis flyttar man till Stockholm, men när Zara blir kändis måste hon flytta till Göteborg, för det har alla bestämt. I alla fall jag och Frida. För Zara har skrivit en bok som heter Barnaskärvor. Hon är duktig <3


Och jag har förmodligen fått sommarjobb i Varberg igen. Weiiiie. Askalas. Fast då ska jag inte jobba lika mycket som förra sommaren, men det blir nog bra ändå. För det är kul när det inte är varmt. Tur att jag inte jobbar på dagen i alla fall:) Men det hade inte spelat någon roll. För teater är så kul ändå.

Ikväll är det melodifestival och alla som inte röstar på The Ark behöver inte rösta alls. För Ola Salo är snyggast i världen. Fast egentligen kan man inte tävla i musik. Alla är bra på sitt sätt . Men The Ark är i alla fall bättre än Måns Zelmerlöv (ofta man heter Semla-löv i efternamn?).

Nu i helgen måste jag skriva min parodidikt och mitt reportage om den lilla söta tjejen på skrivarkursen som heter världens gulligaste efternamn för hennes mormor är från Estland. Det reportaget kan bli rätt intressant faktiskt. Mitt allra första reportage ligger ute på NTIdningen i Sundsvall. :P
http://webnews.textalk.com/nti/ 
   Men det är inte alls bra så jag förstår inte varför just DET ligger där... Jaja. Men det är i alla fall kul att skriva. Fast jag känner att mina åskikter inte räcker till för att skriva mer krönikor just nu. Skrev två stycken häromdagen, men så kom jag på att vem f*n bryr sig om detta? Ingen som inte är lika insatt som jag i alla fall. Då blev det tråkigt igen.

Jag tror föresten att jag ska ta in mitt gamla dockskåp. Jag lever för dockskåp. Jag tror att hela världen är ett dockskåp som ägs av två jätt-barn. När jag flyger kollar jag alltid ner, om det är molnfritt, på alla små hus som blir mindre och mindre (trots att jag är höjdrädd) så tänker jag att tänk om jag vore en jätte och hela den staden var mitt dockskåp. Som Sims fast på riktigt. När jag, William och Filip var på utställning på Stadsmuseet så hittade jag en hydda i miniförmat. Tänk om jag vart så liten att jag kunnat bo där.
   Och de där böckerna av Elsa Beskow. Först om barnen som bodde i en hatt på en ö. Så råkade hela hatten brinna upp. Då kom en gubbe från en annan ö och hjälpe dem.
   Och sedan om den där söta vackra älvan som hittade en apelsin i skogen och trodde det var ett solägg.
   Och pojken som skulle plocka blåbär och lingon till sin mamma när han får hjälp av en minigubbe som hjälper honom att bli liten. Så rider de på möss.
   Det är det bästa som finns! Och Nils Karlsson Pyssling förstås <3. Tänk att jag inte växt ifrån dockskåp ännu. Men det är på samma sätt som pararlysamlare är besatta av paraplyer eller när leksakssamlare är besatta av leksaker (det var ett bättre exempel föresten).


Magnus Uggla är BÄST, jaa efter Ola Salo då...

Jag kan inte förstå hur någon bara kan MED att anmäla Magnus Uggla för att han sjunger "ringer vi in en skum polack".
Okej, läser man BARA den raden kan det ju låta som hets mot folkgrupp. Men lyssnar man på hela låten så är det inte polackerna han hänger ut utan alla überrika människor som anställer polska byggarbetare till ofattbart låga löner.
Uggla är ironisk när han sjunger de flesta av sina låtar. Och det betyder att han är emot de där rika människorna som ringer in skumma polacker som arbetar svart. Han är alltså inte emot polacker.

Igår satt jag med photoshop länge länge. Mitt tålamod höll på att spricka, men det höll. Jag verkligen inte gillar photoshop. Men så reducerade jag några bilder på mig, Kerstin, Christofer och Tim. Haha. Det var väldigt kul. Jag fick typ hälften så smal hals och massa smink och så tog jag bort mitt födelsemärke. Men det vill jag absolut inte göra i  verkligheten. Kom på när jag tagit bort det på en bild att hakan ser mycket bredare ut utan födelsemärke. Så det får allt sitta kvar i all evighet. Haha.

Idag är jag sjuk, hrm. Ont i magen hade jag inte på morgonen dock men sedan hade jag ont överallt. Sov i bussen på vägen hem och i bilen på väg till Donnergymnasiet (min bror skulle göra intagsprov :P). Och om jag då hade vart i Högsbo och spelat beachvolleyboll i fyra timmar hade jag nog svimmat. Så nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Och ikväll är det TimeOut. Hur kul är inte det då? :D haha. Det har slagit Stockholm Live i humor denna säsongen.
Men nu har jag oandligt tråkigt. Klockan är bara 11.36 och timeout börjar kl 20.00. Det är... 8 timmar och 24 minuter kvar. Usch. borde egentligen läsa Pesten men jag fattar ingenting, borde egentligen plugga matte men jag fattar ingenting, borde skriva klart mitt reportage och min parodihelvetesdikt, men jag orkar inte. Behöver inte plugga engelska något mer för jag är klar och där förstår jag allt. Så meningslöst.

Jaja, livet går vidare :) Och nu ringde jag min bror som var i lägenheten och väntar tills klockan ska bli kvart över då då kan ska göra sitt spelprov på Donnergymnasiet. Och nu ska han skicka min estetiskverksamhet bild som blir bäst av allas. Så coolt va :) haha. Han är snäll min bror :). Hihi.

Lärare

Om precis en månad fyller jag år. Hur coolt är inte det då? :P


Idag var jag ledig från skolan. Sov så länge så länge. Så drömde jag en skitkonstig och läskig dröm.

Jag och Kerstin Hertzman var i Stockholm. Så hade vi träffat Calle (han spelar trummor och är ascool haha) och hans kompisar där. De var snälla och vi gick på något torg. Vi åt gasglass (?) Men sedan blev glassarna burkar med jättefarlig gas i. Och så sprutade Calle och hans kompisar sånt i mitt o Kerstins ansikte (fast bara på skoj haha). Så sprang vi upp för en backe och då var vi plötsligt i Göteborg allihopa. Så skulle vi springa in genom porten till lägenheten men så åkte dörren igen och Kerstin fick den i huvudet.  Hon bara trillade ihop och blodet sprutade. Så kom Calle och lyfte upp henne och så skulle vi bära in henne i lägenheten på första våningen. Men så tappade Calle henne för det sprutade så mycket blod. Och sedan vaknade jag. Och då bestämde jag att hon klarade sig :) . Men det var lite scary...

Sedan ringde min skrivarkurslärare och sa att hon var sjuk och att JAG skulle vara lärare och lära de andra att skriva ett reportage (för det kunde jag såklart eftersom jag går media). Men jag tänker ju aldrig när jag skriver så jag visste inte hur jag skulle förklara det. Så fick jag åka till skolan och fråga min textlärare Madeleine hur man gjorde. Så förklarade hon och jag fick till och med låna en bok. Och det var faktiskt ganska enkelt om man tänkte efter.
   Så tänkte jag att det är nog lättare om man visar ett reportage så de kan läsa och se hut allt är uppbyggt. Jag letade på internet efter något bra reportage, men jag hittade ingenting. Men förra terminen hade jag skrivit ett reportage som jag ju kunde använda. Jag tittade i min "skolmapp" på datorn och hittade allt jag skivit under läsåret utom just det reportaget. Bra jobat Linn. Nu var det kört. Palla åka till skolan!
   Men så kom jag på en smart sak. NTI-gymnasiet i Sundsvall har en nättidning på internet där det finns massor med reportage man kan låna. Så jag gick in på den. Och vilket var det översta reportaget. ? MITT! Som jag letade efter. Publicerat igår! Vadå slump? Haha. Men allt är inte slut.
   Jag skulle skriva ut 5 stycken exemplar (för de är fem stycken på kursen) och min skrivare skriver ut ganska kladdigt. Men så fick jag ut några jättefina som inte var kladdiga alls. FYRA stycken. Sedan la skrivaren av! Den femte kom ut i detta skicket: Bra jobbat menar jag...




Men det gick bra i alla fall. Fast alla skrev inte klart sina reportage. Men jag började faktiskt skriva ett om en tjej som hette Johanna där. Hon hade så krångligt efternamn. Krångligare än mitt. Och det var två stycken. Men de var fina :)

Gudtjänst

Idag var det Gudtjänst i Hagakyrkan och våran kör sjöng där. Det var lite coolt haha. Prästen var inte alls så tråkig som alla andra prästar brukar vara. (Inte för jag har varit på gudtjänst i Sverige innan men ändå). Och jag har kommit på att fatta vad skönt det måste vara att tro på Gud. Typ om man är jätteorolig över någonting så tror man på Gud och lägger över problemen på honom så kanske han hjälper än. Det känns nog i alla fall mycket bättre sedan om man gör det. Eller om man har varit jättedum mot någon. Så ber man gud om förlåtelse. Då borde det kännas lättare att leva. Tror jag. Jag skulle vilja tro på gud. Fast det gör jag inte, men jag är nog inte ateist. Jag är inte konfirmerad heller. Hmmmm....

Sedan skulle jag göra om en bild i Photoshop som är läxan i Estetisk verksamhet. Jag som verkligen älskar photoshop med (or not). Så hade jag suttit typ en timme och gjort massa skitsaker med bilden och var nästan klar. SÅ bara allt stängdes ner och jag hade inte sparat. Blir man förbannad då eller? Jag ska aldrig mer öppna det där jävla skitprogrammet (oj förlåt gud, nu svor jag ;P) för det är helt värdelöst. Hata hata. Nu har jag gett upp det där.

Imorgon ska jag till skolan igen. Palla? Nej, men men. Orka alla som tjatar ihjäl en. Och imorgon ska jag ha utvecklingsamtal. Kul Linn! Men jag har varit rätt duktig. Och det är faktiskt sant. Jag går till och med på Extra engelska på torsdagar så jag slutar fett sent! Hur ambitiöst är inte det då? :)

Nu har jag bara ett problem. Jag måste skriva en dikt med orden:
egentligen
orsak
parodi
mun

Jobbigt! Det är inte jag som kommit på det. Hur kan man skriva en fri dikt med ordet parodi i? Man är ju fast. Kommer ni på något bra så skriv och tipsa mig!

Och om 3 veckor och 6 dagar ska jag och Kerstin till Stockhoooolm. Christofer fyller 18 och det är såå coolt :P haha. Vi ska åka tåg sammanlagt 10½ timma hahaha. Jag som hatar tåg. :P. Men jag får ha med mig mp3 för det har alltid Kerstin, och jag har ju så lätt för att bli rastlös. Det ska i alla fall bli jättekul att träffa henne. Har inte vart med henne på jättelänge. Nästan inte sedan Malta :(
Men men. Hoppas det blir ändring på det nu. Och en sak ska ni veta om Kerstin. Hon är typ bäst på allt :)


Klicka för större

Vågspel

Idag var jag på repetition på Ellös Folkets park. Haha. Det var kul. De ska sätta upp en revy som har premiär den 23:e mars (då skulle jag egentligen varit född, fast för 17 år sedan). Jag hittade ett piano där. Det var såå ostämt. Ett D-ackord lät ungefär som när Elin Lanto sjunger. Kasst med andra ord. Inte för att Elin Lanto inte KAN sjunga. Men hon sjunger som en bebis. :)

Sedan skulle jag åka buss till Göteborg. Orka stan!

Fly Me har gått i KK

Linn och Mimmi

Idag köpte Jag och Mimmi ett rosa paraflax. Det fanns en visselpipa med också. Undra varför? Om det regnar behöver man ju ingen pipa. Bara när man ramlar överbord på en båt, men då behöver man å andra sidan inget paraflax. Jaja, det var gulligt i alla fall. Jag och Mimmi är gulliga. Och på måndag fyller hon 17 :). Sedan åkte jag hem. Bussen var inte full som jag trodde. Men ALLA satt på varsitt säte. Så det fanns inga lediga två-säten som jag ville. Så jag fick sitta bredvid en tjej. Men hon sov. Sedan blev det ett två-säte ledigt. Men det är ju ohyffsat att flytta sig men tjejen sov fortfarande så hon märkte inget tror jag.
Så handlade jag med mamma. Och på Aftonbladets framsida stod det "Flygbolaget Fly Me gick i konkurs i morse - tusentals drabbade" Och det var lite tur det. För jag och Kerstin sa för ett tag sedan att vi skulle åka till Stockholm. Och då skulle vi åka med Fly Me. Men så var inte Kerstin säker på att hon kunde åka. Så vi bokade inga biljetter då. Men så kom hon igår och sa att vi skulle åka. Så igår beställde vi biljetter. MED TÅG! Jag hade helt glömt bort flygbiljetterna. och tur var väl det :) haha.

Ikväll skulle jag till Mimmi egentligen, men nu ska jag inte det. Palla alla som inte pallar mig liksom. Jag pallar bara Mimmi :p
Så istället ska jag äta räkor och mysa. Det är så gottit.

Och alla kom ihåg. På söndag klockan 11.00 är det Mässa i Hagakyrkan i Göteborg. Det blir kalascoolt. För då ska vi sjunga och sjunga med kazoo. Hur ballt är inte det på Gudtjänst då:P haha. Undrar om Gud gillar kazooer? Hoppas det!