Vårdföretag

Nu kommer alliansen med nya idéer. Eftersom de inser att det kommer gå åt helvete i nästa val p.g.a. att de lurat så många väljare i sin valkampanj förra året så försöker de förändra allting så snabbt som möjligt så Socialdemokraterna inte kan ändra tillbaks det.

Nu vill Folkpartiet med stöd från alliansen att andra (annat än föräldrarna) ska kunna ta ut vab-dagar (vård av sjukt barn). Föräldrarna ska då lämna in sina sjuka barn till ett vårdföretag, studenter eller pensionärer som kan passa deras barn medan föräldrarna är på jobbet.

Hur låter det egentligen?

Ska man lämna
ett sjukt barn när det är som allra olyckligast till någon annan? Ska man verkligen ha barn överhuvudtaget om man inte ens kan passa dem när de är sjuka? Vad hände med Kristdemokraterna? De som värnar så om barnen om inte tycker om abort. De som säger att Socialdemokraterna inte ger barnen trygga händer. Borde inte de protestera mot detta förslaget?
   Och pensionärer som har så lätt för att ta till sig smitta. Ska de då passa barn för att barnets föräldrar inte orkar ta hand om dem. Vissa människor borde inte ha lov att skaffa barn.

Den här frågan känns ut att ha en väldig typisk konsekvens.
# 1 Staten tjänar mer på att föräldrarna jobbar.
# 2 De rika familjerna skulle inte längre behöva ha barnflicka och däremed få  mer pengar själva.

Alliansen tänker inte på barnen, de tänker inte på pensionärer, de tänker bara på pengarna som staten får in när föräldrana jobbar. Det är bara pengar som gäller, inga känslor. Kommer de genomföra detta tro? Förhoppningsvis protesterar svenska folket. Hoppas det i alla fall. Utsätt inte barnen för detta! Tänk inte bakåt med jobb, jobb, jobb, jobb, bokstavsbetyg och barnsamariter, tänk på framtiden.

image60 Här snackar vi otrygga händer

Kommentarer
Postat av: Personalen

shit vad skönt att det finns människor som du som tänker ett steg längre! Det är sådant som gör skillnad! you go girl!
jag fattar inte heller hur folk tänker idag - allt kretsar kring karriär! Folk blir helt chockade och tycker jag är dum i huvudet när jag säger att jag jobbar ideellt... och tanterna på mitt jobb som gnäller över att "dagens ungdom är så veka" för att en tjej hade sagt nej till en anställning på McDonalds efter att hon provjobbat och tyckt det var för stressigt. Jag menar, hur mycket är det värt att tjäna pengar? Vad är 70 kronor i timmen jämfört med en hel sommar av stress, kronisk trötthet och allmänt psykiskt illamående? Men det psykiska är liksom inte värt någonting idag, sjukintyg annars får du fan inte stanna hemma från skolan! Suck. Döda alla dumma människor. (förlåt)
Bra att du finns i alla fall, och håller dig på rätt sida snöret!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback