Dra åt helvete med moderatmiljön

Moderaterna börjar jiddra igen.
"Är miljöpartiet regeringsdugligt? Moderaternas miljöpolitik gör Miljöpartiet onödigt för väljarna."

Nu är det ju faktiskt så här att Herr Fredrik Reinfeldt är inte ett dugg intresserad av miljö. Han har gått på miljökurser om klimatförändringarna för att han insåg efter att moderaterna vunnit valet att de måste göra något åt allt detta för annars tappar de massa väljare.

Om man säger:
"Vi anser att kärnkraften är en miljövänlig och säker energikälla."
och förklarar att det inte finns något annat alternativ och prioriterar frågorna:
* Vi skapar jobb åt fler
* Alla har rätt till kunskap
* Alla ska få vård i tid
* Vi tolererar inte brott

Då kan man inte vara särskilt intesserad av miljö egentligen och väldigt väldigt okunnig. Förstår de inte att utan miljlö kan vi gå och dö allihopa. Speciellt vi i Sverige. På grund av klimatförändringarna kommer hela centrala Göteborg ligga under vatten om ungefär 50 år, men eftersom Reinfeldt bor i Stockholm så skiter väl han i det. För han är så rik så när klimatförändringarna tar över Sverige kan han flytta ner till något varmt land och bli diktator där. Moderater borde inte få vara med att bygga upp landet för om det går åt helvete flyttar de ju bara någonannan stans. Och då skiter de i hur det ser ut i landet de lämnar bakom sig, det är vi andra som får ta itu med det. Så var vändligen överlåt miljöfrågorna till Miöjöpartiet som VET vad de pratar om.

Miljöpartiet säger:
Hälften av kärnkraften kan effektiviseras bort genom avveckling av elvärme och effektivisering av annan elanvändning. Den andra hälften kan ersättas med vindkraft och biobränslen. 


Heja miljön. Dissa sönder moderaternas miljöpolitik!


 
Jag har gjort Reinfeldts maskeraddräkt inför nästa företagsfest!

image48                                             
 
Jag gjorde två valtest

Kommentarer
Postat av: Robert

Du är inte pro-vänster Linn, du är anti-höger. ^^ Jag är också vänsterpojk, men du bör anamma en lite mer ödmjuk ton, och kanske inte ha så mycket person-attacker. Då kommer du gå långt, smutskastning uppfattas inte som särskilt vuxet. Fortsätt som du gör, men grunda dina attacker på fakta, inte att jämföra Reinfeldt med diktatorer.
/Robban

Postat av: Linn

Nej, men jag har aldrig sagt att jag är vänster heller. Iaf inte offeltligt, bara bakom stängda msn-dörrar.
Och jag gillar inte att ha en ödmjuk ton mot moderater :)

2007-07-31 @ 22:35:07
URL: http://regnspeglar.blogg.se
Postat av: Anonym

Hur i all fridens namn kan du påstå att reinfeldt inte bryr sig om miljön? Har han sagt det till dig eller? Allvarligt talat. Och vad har du fått ifrån att alla som e moderater skiter i miljön och är jätterika och flyttar om de skulle hända nåt med Sverige? Du baserar väldigt lite av din text på fakta och det enda du gör är att anta massa saker som inte alls stämmer.Kanske har dina föräldrar eller någon annan miljöpartist printat in i huvet på dig att "så här ska du tycka", eller så har du bara hittat på allt strunt själv... Tänk själv för guds skull lyssna på hur du själv låter. Och SOCIALDEMOKRATEN Göran Person säger att alla ska få det lika, men själv bor han i en lyxvilla och är rik som få. Men det är ok för han är iallafall inte moderat. eller?

2007-09-09 @ 23:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback