Bara jobb bara jobb bara massor utav jobb

Nu ska alla ungdomar plugga järnet. Betyg och omdömmen ska ges tidigare så att man lär sig så mycket som möjligt och skolan är minsann ingen fritidsgård. Skolan är en arbetsplats pch vi ska jobba jobba jobba jobba och här ska ingen ha det minsta kul. In på högskolan och så vidare...

Såhär kommer det se ut i framtiden tänker dagens regering, men hur ska det gå när de väljer att göra om alla hyresrätter till bostadsrätter och sänka studiemedlet. Har alla familjer som har ont om pengars barn slitit i onödan då? När de ändå aldrig har råd att läsa på högskolan eller skaffa bostadsrätt som pappa betalar?

Ska man hjälpa barnen när de är små får man väl hjälpa dem sedan också? Ska man bara lämna de i sticket och säga "haha nu gick du miste om din barndom, du skulle börjat jobba när du var 16 istället och lämnat skolan till de rika barnen". Ja,snart finns det kanske olika skolor för olika barn. Alla barn med föräldrar som tjänar över 35000 i månaden får gå i en skola där man blir läkare, advokater och skaffar rätt kontakter för att kunna anställa svart arbetskraft medan alla andra barn får gå i en annan skola där man lär sig att städa, tvätta, diska, göra inbrott och jobba hårt som fan för ingenting. Ja, kanske blir det Jan Björklunds nästa förslag.

Det sjuka är att jag går på en ganska slapp skola som dagens regering inte är jätteglad i. De tycker att media är onödigt för man får ju inga JOBB! Och det är ju det värsta som kan hända för då blir man ARBETSLÖS och går på akassa och TAR pengar av staten och det är FRUKTANSVÄRT att man ska leva på andra människor. Eller? Och ändå går det massor med borgliga människor här. Kanske är de inte moderater egentligen men säger att de är det bara för att ungdomar ofta är väldigt ego och ser allting svart och vitt. Så tror jag det är. Antligen ska man vara kommunist eller så ska man vara nazist. Så är det att vara tonåring. Som tur var står jag på de snällas sida :) .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback