Avundsjuka jävlar

Från och med december i år måste alla arbetslösa sitta 6 timmar om dagen och söka jobb och besöka arbetsplatser. Alltså vad är det här? Jobben blir inte fler för det. Det är inte så att de arbetslösa inte VET vad de ska ha för jobb, de vet faktiskt hur en arbetsplats fungerar. De är inga handikappade människor.

Detta är så typiskt alla konstiga människor. De människor som är avundsjuka på att de arbetslösa bara sitter hemma och latar sig medan alla andra måste ha tråkigt att arbeta. Om du tycker så så byt jobb med en gång. Eller jobba mindre men det kan du väl förstås inte för då tjänar man ju så lite pengar. Usch vad jobbigt va? De som lever på akassa har minsann inte mycket pengar. Men det fattar inte rika folk (och inga andra heller för den delen). De tycker bara att det är orättvist, men det är det inte. En rik hemmafru är det ingen som kallar arbetslös. Men hon lever ju på sin man på samma sätt som de arbetslösa får pengar av staten (fast hemmafrun får betydligt mer pengar och det är ingen som smutskastar henne).

Nu ska det vara ett heltidsjobb att söka jobb. Man hör ju hur dumt det låter. De allra flesta är inte arbetslösa frivilligt. Och dessa människor som bestämt detta är väl inte i vanliga fall sådana personer som bryr sig om de som har lite pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback