Blog action day

Idag är det Blog action day och miljön står i centrum. Miljö är det viktigaste på jorden. Har vi ingen miljö har vi inte heller någon jord. Som vi alla vet så förstör bilar miljön så därför vill många att vi ska höja bensinskatten. Sådant skitsnack gör mig lite förbannad. Vi lever på 2000-talet. Vi ska FRAMÅT i våran utveckling. Att höja bensinskatten så att färre kan köra bil är inte att gå framåt i utvecklingen. Ska vi tillbaka till häst och vagn sedan?

Bilar kommer alltid att behövas, och i framtiden ännu mera. Vi ska inte ta bort dem men vi måste få fram miljövänligare sätt. Just nu kommer de rika kunna köra bensindrivna bilar - för de har råd och just nu kan de rika köpa hybridbilar - för de har råd. Alla andra kan inte göra ett piss. Det är fel. Man ska sänka bensinskatten och erbjuda bra kollektivtrafikpriser både i stan och utanför tills de miljövänliga bilarna ökar så att alla ska kunna ha en sådan.

Allt går ut på att erbjuda bra alternativ men inte ta bort några. Centerpartiet har faktiskt sagt en bra sak i hela sitt liv (helt otroligt). De tycker att från och med 2015 ska det slutas tillverkas bensindrivna bilar. Det är bra för det leder till att hybridbilarna blir billigare. Och andra sidan får pertiet nog inte igenom sitt förslag.

Att sänka bensinskatten är bara skit. De fattiga drabbas. Vart tog politikens valfrihet vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback