Hej jag heter Herr Reinfeldt och jag bor i Täby och där är i princip allt privatiserat och det är skitbra

Moderaterna är inget poltiskt parti. De stödjer bara två saker.
1. Att göra de rika rikare
2. Att bli så lika sossarna som möjligt i alla andra frågor så att de behåller makten framöver

Nu som alla vet har partiet blivit De nya moderata arbetarpartiet. De har femenism och miljö som två av deras huvudfrågor. Vad tänker de med? För det första. Fatta hur många moderater som kommer lämna partiet eller bli förbannade eftersom moderater i allmänhet inte är feminister (Det har till och med Anders Borg sagt). För det andra. Även om de kallar sig för ett arbetarparti så är det inte arbetarna som får det bättre. Moderaterna är inte ett dugg intresserade av miljön, de är bara intresserade av att få med sig Miljöpartiet på sin sida så de sitter extra säkert i valet 2010.

Herr Reinfeldt sa innan valet för ett år sedan att "miljö är ingen prioriterad fråga för oss" men det är det nu helt plötsligt. Och varför? Jo för att de förlorat så otroligt många röster på ett år att de måste göra om  hela partiet till ett sosseparti för att behålla alla väljare. Men jag hoppas inneligt att folk inte är så dumma i huvudet och går på deras skitsnack igen.

Vad är det senaste? Jo detta privatsjukhus för barn med en försäkring på 300 i månaden/barn. "Men det är viktigt att det finns valmöjligheter, man får välja om man vill lägga pengar på detta eller inte". För många handlar det absolut inte om att välja. Det finns inga val. Valmöjligheten som dessa människor pratar om är bara för de som tjänar pengar. Och har man mycket pengar är det väl klart att man kan lägga pengar på sjukförsäkring för sina barn för 3000 om året. Men om man inte har det? Vad gör man då? Ska rika barn få vård fortare? Är rika barn mer värda? Ja tydligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback