Sverige idag och i framtiden

Vi lever i ett konstigt samhälle. Bara de starka kommer någom vart. Kan man inte stå på egna ben får man skylla sig själv. Sverige kan inte acceptera att vi lever på 2000-talet. Vi vill gärna tillbaks till de gamla. Klass-skillnaderna! Alla ska inte kunna läsa på högskolan. Hur skulle det se ut? Vilka skulle då bli slavar? Klarar man inte av att leva ska man inte heller leva. Du har en chans. Sumpar du den kan du gå och hänga sig och skylla sig själv.

Om man skulle välja mellan att rädda ett barn från döden, eller att rädda en vuxen. Då väljer de flesta barnet. Men varför? Nu måste du redan som barn se till att inget går åt helvete för gör det det har hela livet gått åt helvete. Du måste redan som barn ta ditt egna ansvar.  Vem ska då vara och leka på alla lekplatser  när alla barn tvingas sitta hemma och plugga hela dagarna för att de måste se till att få bra betyg? Kunskap är inte mer värt än livet. Tycker man så kommer man aldrig att bli "något". För om alla hade blivit något. Vilka skulle då bli slavar?

Föds du kastlös, förblir du kastlös. Inte trodde vi att något sådant här kunde hända i etti-land som Sverige. Men skillnaderna är att alla andra länder strävar efter att utvecklas. Men inte Sverige. Vi vill inte utvecklas. Vu är för ego. Vi vill bara visa vilka som "lyckats" här i livet. För oss är makt och pengar allt. Vi känner ingen gemenskap. Allt handlar om att klara sig själv och skita i andra. Vi har glömt bort att leva. Konkurransen har blivit så stor att vi tycker att meningen med livet är att jobba. Vi har missuppfattat så mycket. Det är synd att inte fler inser det. Livet är till för att leva!

Albert Einstein sa en bra sak en gång. Han sa att Fantasi är viktigare än kunskap. Det är synd att dagens människor inte förstår sig på livet. Det är synd. Det är synd om människorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback