Michael Jackson var inte pedofil

Michael Jackson är död. Michael Jackson har kallats King of pop och har vid sidan av sin musikkarriär en rad skandaler bakom sig. Men nu har mannen som gjorde moonwalken känd och vars album Thriller är världens mest sålda album lämnat jorden och flugit hem till Neverland där han hör hemma. För det är där hans hjärta bor.

Michael Jackson har vid upprepade tillfällen varit anklagad för pedofili då han umgåtts med unga pojkar och bjudit in dem till hans ranch. Jag tror inte på rykterna överhuvudtaget. Jackson började sin musikkarriär i familjebandet Jackson 5 som 5-åring och har varit aktiv sedan dess. Jackson gick på så sätt till spillo med hela sin barndom och sedan NÄR har det blivit förbjudet för så kallade vuxna människor att bara vara barn? Så fort en vuxen människa leker med ett barn (speciellt om den vuxna människan är en man) så ska det kallas pedofili. Jag är ganska säker på att rykterna ine uppstått om Jackson varit en kvinna.

Enligt mina spekulationer ville Michael Jackson inte växa upp, utan "always to be a boy and have fun". Därav kom hans stora ranch Neverland till, och tivolit och djurparken på den. Ganska uppenbart enligt mig. Att som såkallas vuxen umgås med barn ska egentligen inte vara någonting konstigt. Det ska egentligen inte finnas något som heter barn och något som heter vuxen. Det heter människa och som människa har man olika erfarenheter och nivåer. Så fort en man umgås med ett barn tänker man att han ska ha sex med barnet. Hur brutala tror vi att män är?

Michael Jacksons rykten är för mig helt osannolika. Han gick miste om sin barndom och ville vara barn lite senare i livet. Han gjorde inte allt i "rätt ordning" helt enkelt och det är inget fel med det. Jackson var ingen pedofil och han kommer 110 % säkert bli insläppt i hos Peter Pan i Neverland nu när han lämnat jorden. Jackson är och kommer alltid att vara KUNG!

a

cv

x

ö




Michael Jackson
1958-2009

i

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback