Bort med demokratin

Detta inlägg kommer säkert uppröra många, men demokratin i Sverige är ju helt värdlös. Demokrati innebär att alla ska få vara med att bestämma och därmed att rasism är helt okej. I ett demokratiskt land kan man inte neka National socialistisk front att demostrera på gatorna. Man kan inte neka Sverigedemokraterna att ta plats i riksdagen.

Nej jag tycker att vi delvis ska ta bort demokratin. Vissa människor bör helt enkelt inte få vara med och bestämma, och då syftar jag på människor som har för avsikt att skada andra. Jag tycker inte att främlingsförentliga partier ska få ställa upp i valet samt ha lagliga demostrationer. Och då menar jag själklart inte högerextrimister utan även de radikala på vänstersidan med. sedan tycker jag självklart att alla är lika mycket värda. Men när det gäller att styra ett helt land tycker jag att man måste sålla lite grann bland kandidaterna.

I skolans läroplan står det att man ska visa solidariet mot svaga och utsatta, vilket alla barn ska lära sig. Jag tycker just den delen i läroplanen funkar rätt dålgit i samhället.


Kommentarer
Postat av: Anonym

linn du borde nog överge det här med politik överhuvudtaget, du kan ändå aldrig ta en debatt. det är inte lätt att vara en heiel-idiot.

2009-03-29 @ 12:31:03
Postat av: Sofia!

Blä att inte våga stå för det man säger


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback